Jugadors Multiesports

Usain Bolt ha marxat a viure a Austràlia per provar sort en un equip de futbol, el Central Coast Mariners. Després de batre tots els rècords al món de l'atletisme, ha decidit intentar convertir-se, o millor dit, mantenir-se com a jugador professional en aquest esport. Només el temps, que pot arribar a ser breu, ens donarà una resposta.

Resultado de imagen de usain bolt central coast

No és el primer esportista que intenta jugar professionalment un altre esport durant la seva carrera. Als Estats Units, on per exemple, les lligues miren de no coincidir massa en el temps, s’han donat diferents casos, alguns tant famosos com el de Bo Jackson.

Bo Jackson no només va jugar regularment a la lliga de football americà NFL a la vegada que ho feia a la de beisbol MLB, sinó que fins i tot va arribar a ser All-Star en les dues lligues. Nike, que era el patrocinador principal de Bo Jackson, va fer una sèrie d’anuncis, alguns icònics, on engrandia la figura de l’esportista, fent veure que era capaç de jugar a qualsevol esport a un gran nivell.

En aquest anunci en concret, Nike fa un recorregut per diferents esports on apareixen algunes de les seves estrelles que patrocinava, i a on fins i tot, sortia un jovenet Michael Jordan:

Comments