the Orioles

A la ciutat de Baltimore hi juga l'equip de beisbol dels Orioles. Sempre m'han fet especial gràcia doncs no tothom pot comprar-se una gorra, jersei o samarreta amb el seu nom. Deixant de banda l'afecte que els hi pugui tenir per la coincidència del nom, aquest any els Orioles estan cridant més la meva atenció doncs actualment estan liderant la seva conferencia, per davant fins i tot dels mateixos Yankees, amb els que s'estan jugant cada dia aquesta primera posició.


 

Fa 4 anys, vaig assistir a un partit dels Orioles al Oriole Park @ Camdem Yards, a Baltimore. Per aquella època l'equip anava en les darreres posicions i l'estadi estava gairebé buit. Si no recordo malament van perdre per 2-9 i va ser dels pitjors events esportius als que hagi assistit mai. Sort dels natxos, les cerveses XL, i de la bona companyia.

Ahir ESPN2 feia en directe el Rays @ Orioles a la mateixa hora que els Yankees jugaven contra el Reds Sox de Boston (el derbi més gran que es pugui trobar als EEUU). Només faltaven 2 entrades per acabar el partit i l'estadi, aquest cop si, estava ple a besar d'aficionats. Em va entrar la curiositat de veure el partit i de seguir a través de Twitter que es comentava, i aleshores, vaig trobar aquest tweet que trobo boníssim.
Irònic o no, aquest tweet reflexa el sentiment i la cultura d'esportivitat d'un país que sempre s'ha pres l'esport com un event social i a on mai la rivalitat o competència ha acabat amb baralles entre aficions, insults o demés exemples que si succeeixen a altres països europeus o sud-americans.

Us imagineu el perfil de Twitter del Reial Madrid conversant amb el del Barça? De fet, un imagineu que algun dia aquests equips utilitzessin els seus twitter com a canals de comunicació i no com a simple feeds de notícies? ja seria demanar massa potser...

Comments