Chicago Cubs

Ahir vaig ser convidat a un partit de beisbol dels Chicago Cubs. Un dels dos equips de la ciutat junt amb els White Sox. L'emblemàtic estadi de Wrigley Field és el segon més antic de Estats Units. Només el supera l'estadi dels Red Sox de Boston per un any d'antiguitat, tot i que aquest ha sofert moltes més remodelacions, mentre que l'estadi dels Cubs segueix intacte des del dia de la seva construcció.

De tots els esports americans, el beisbol és possiblement l'esport que menys m'atrau. Partits de gairebé 4 hores, amb poca intensitat i massa repetitius. Tot i així, només per l'espectacle que donen amb l'himne al començar els partits, l'ambient, i les cerveses XXL (si, és pot beure alcohol als estadis, però només fins la 8na entrada), ja val la pena comprar una entrada i gaudir del partit.

El que més em va sobtar de l'Estadi van ser les grades supletories que hi havien damunt dels edificis confrontants (veure fotos). A cada bloc hi ha un bar o restaurant que s'ha instal-lat una grada on els seus clients poden seguir els partits. M'explicava un americà que tenia assegut al costat, que fa poc els Chicago Cubs van portar a judici a aquests establiments, doncs tot i que les grades estan fora de la seva propietat, aquests bars s'aprofiten dels partits sense comprar entrada. L'amenaça per part del club va ser la de posar una lona enorme per tapar la visió des d'aquestes grades. Al final, es va arribar a una tracte on els bars hauran de "donar" un 30% dels seus guanys al club a canvi de que aquest retiri el projecte de la lona.


Tot i que sembli mentida, els preus en aquestes grades són molt més cars, doncs no només pagues per veure el partit, si no que també estàs obligat a pagar per un "all you can eat and drink".

Take me out to the ball game!

Comments