Hurley + Weezer

Els Weezer han tret nou disc! Aquest grup de Rock californià no destaca només per les seves grans cançons, sino també pels seus video-clips d'alló més originals. El primer de tots va ser el de la cançó Buddy Holly, el qual ens venia regalat al CD del Windows 95 (via @suranpu). Un montatge força elaborat basant-se amb la mítica serie Happy Days, on actuava l'ara director, Ron Howard.

Durant aquests 16 anys d'història del grup, els Weezer ens han anat sorprenent amb tota una colla de video-clips, dels quals destacaria:

Bevery Hills - filmat a la Mansió Playboy
El Scorcho - on el guitarrista toca amb la samarreta Kappa del Barça
Perfect Situation - possiblement el meu preferit, i no només perque hi surti la Elisha Cuthbert...

El seu darrer album es titula Hurley, en honor al mític personatge de Lost. Així doncs, Rock + Barça + Lost... algú s'estranya de que sigui el meu grup preferit?

Per acabar us deixo amb un altre gran video-clip del seu anterior album, el qual és un recull dels videos més famosos de youtube, com el del noi ballant la cançó de Dragostea, l'experiment de Mentos, i el del ballarí de Evolution of Dance entre d'altres...

Comments

Rubèn said…
Posant-me una mica pedant, al vídeo de El Scorcho, qui sortia amb la samarreta capa era Matt Sharp, el baixista. Un fanàtic de la ciutatd e Barcelona on hi passava temporades i a aqui li va semi-dedicar un àlbum amb la seva banda The Rentals.

Un nou àlbum de Weezer sempre és bona notícia i una portada horrible.
Oriol Llevat said…
Tens rao... és en Matt. M'agrada molt la cançó de Barcelona que va fer amb The Rentals, especialment la lletra...