Pots trobar les diferències?

Ahir al vespre l'Andrea i jo vam ser convidats a la darrera partida de la Lliga Trivial al bar Tapilla Sixtina. Vam tenir l'honor de formar part de l'equip Wunderbar, i tot gràcies a en @marcambit.

El concurs consta de 4 rondes de 10 preguntes, les quals són d'un nivell altíssim. Un exemple, "a les 1eres Olimpíades només van participar 10 països, però sabríeu dir el nombre total d'atletes?"... són 64, i sembla ser que algun equip ho va encertar. Admirable.

La darrera és una ronda audiovisual. Les preguntes van des d'endevinar el nom d'una cançó que fan sonar, al títol d'un quadre.
Una de les proves es de memorització visual. Van posar-nos aquest video i... la pregunta... millor us la faig després de que el mireu:


Quants objectes ha tingut a la mà el majordom?

Per cert, aquest anunci és senzillament genial.

Comments

Marc Ambit said…
Fantàstic vídeo! Vaig al·lucinar tant que no em vaig parar a mirar els detalls sobre els quals després segur preguntarien :-)

Va ser genial, d'altra banda, que tot i de rebot i en la última partida poguéssiu finalment provar-ho. Espero que us agradés lo suficient com per tornar-hi un altre dia la temporada vinent :-)
Marc Ambit said…
Ah, per cert, tot i que és veritat que jo t'ho vaig proposar fa temps, aquest cop ha estat la @noemix la que us va convidar, perquè jo estava totalment "out" :-D