Jo sóc fan de...

Feia dies que veia voltar per la blogosfera això dels "memes" tot esperant que no em toqués escriure el meu, doncs sincerament, mai m'he plantejat si sóc fan o no d'alguna marca o producte. Però l'amic @nasinasinasi m'ha mig obligat en el seu darrer post. Així, que sembla ser que no tinc més remei que fer-lo.

Primer de tot, què és ser fan d'una marca? és tenir un o varis productes de la mateixa, és comprar-se sempre les darreres novetats que surten al mercat, o posar-se una foto del logo al perfil de Facebook?
Parlant de Facebook, crec que van encertar i força canviant el concepte "fan" pel de "m'agrada". Avui en dia fer-se fan de quelcom és com demanar massa, en canvi, tots tenim més facilitat per dir que ens agrada i que no.

Tornant al fil del meu "meme". Aquestes serien les marques, productes, empreses, de les quals sóc fan, m'agraden, o simplement, les consumeixo.
1. FCBarcelona. Indiscutiblement. No només perquè sóc soci, sóc fan o sóc molt culé, simplement perquè "sóc Barça".
2. Tommy Hilfiger i Abercrombie. M'agrada molt la roba de tall americà. Malauradament no disposem de botigues Abercrombie a Barcelona, però sempre que conec a algú que s'escapa a NY o Londres, faig la meva comanda.
3. TV3. Si, TV3. M'agraden tots els seus "productes". Des del telenotícies, a l'APM, o en altres temps, el Malalts de Tele o Persones Humanes. TV3 sempre ha format part del dia a dia de la meva curta història.
4. Esquire. L'única revista que em compro mensualment.
5. i la darrera però no menys important, Twitter. Per mi la gran revolució que hem viscut a internet en els darrers anys. D'aquí poc compliré 3 anys de piulador, i en aquests gairebé 3 anys he pogut conèixer (desvirtualitzar) tota una colla de gent que m'aporten petits detalls diàriament, com són en @marcambit @suranpu @ferranbdn @marphille @ricardcastellet @nasinasinasi @jordi_andreu @AXcavero @mariuscirera @alexpuig @xbermudez i molts més...

Per cert, encara li dec el meu "manual d´us de twitter" a en @ferranbdn. D'aquí poc prometo tenir-lo enllestit. :)

Comments

suranpu said…
Gràcies per la menció i el "segon" lloc.
Afegiré, per reforçar l'estreta relació que tenim, un comentari dels meus, ja no sembla que siguin prou punyents: no m'agrada veure el meu nom i Tommy Pijiguer al mateix text. Faci el favor de canviar de gustos ¬¬
Marc Ambit said…
M'afegeixo als agraïments del @suranpu per afegir-me a la llista dels twitteros.

Per mi aquest any també ha estat fantàstic a nivell de twitter i de desvirtualitzacions fantàstiques, com la del propi autor del post, el mateix @suranpu o el @marphille. I a sobre, com bé diu l'Oriol, cada dia som una mica més rics amb les aportacions dels nostres amics i amigues twitteros.
Ei jo també! ho dic súper seriosament que estic encantadíssim de les coses que m'ha aportat Twitter, la més important, haver conegut a cracks com vosaltres! i les estones divertides que passo mirant el TL, de l'estil... #suranpustyle ! you rock!
Ignasi said…
Ep Ori que no ha estat tant dur home! :-)
Gràcies igualment x la teva menció, d'entrada he guanyat @marphille com follower-following i m'ha agradat molt el seu estil: no existeix el #marphillestyle encara?
Espero anar-vos desvirtualitzant a tots aviat...
Coincideixo amb el que estic aprenent i obtenint a twitter i sobren els comentaris sobre el Barça...
Apa, merci!
Oriol Llevat said…
Ei gent, gràcies a vosaltres pels vostres comentaris.
Per començar he aconseguit que el gran Suranpu em deixi mostres del seu #suranpustyle al meu bloc, em sento afortunat.
Bé, ens anem veient pel twitter... com cada dia! :)