III Premis Blocs de Catalunya

Ja tenim obert el període de votació pels Premis Blocs Catalunya en la seva edició del 2.010. L'associació STIC.cat és qui organitza anualment aquests Premis Blocs Catalunya, i celebrarà, el proper 1 d'octubre, la cerimònia de lliurament de la 3a edició d'aquests guardons.

El període de votació es va obrir el passat 17 de Juny i s'allargarà fins el 9 de setembre.

Amb 2 anys i 8 mesos de vida del meu bloc, he decidit finalment inscriure'l dins la categoria de "blocs personals".
Si us agrada, podeu votar-lo aquí

Aquest és llistat de Blocs als que he donat el meu vot:

Si tens un bloc i vols el meu vot, pots recomanar-m'el!

Comments

gràcies Oriol! el meu vot va pel teu, que segueixo des de fa temps. ;)
Oriol Llevat said…
gràcies Carles, cada cop estic més enganxat al teu! :)