Un post nostàlgic...

Saltant de vídeo en vídeo al Youtube he anat a parar a un vídeo-clip d'un dels meus grups de música preferits, els Weezer. Resulta que aquest va ser el 1er vídeo que em vaig descarregar a internet, i si no recordo malament, va ser cap a l'any 1.997 i amb el meu super modem de 28.8ks que tot just acabava d'estrenar. Fins aleshores havia anat tirant amb un de 14.4ks que el meu germà i jo vam comprar a l'any 1.995. Havia sentit el rumor (seria a l'Sputnik) que en el seu darrer vídeo el seu guitarrista tocava amb la samarreta Kappa del Barça, i és clar, havia de veure'l.
No les tinc totes d'on vaig aconseguir l'enllaç, el que si recordo és que per baixar-m'el vaig utilitzar el famós botó esquerre + "guardar enlace como", i que va ser durant la nit, doncs una trucada a casa significava que em tallessin la connexió... i per un vídeo d'unes 40 mgs aprox, necessitava hores i hores de descàrrega.
Ara en canvi, el tens a un click.

Sóc un romàntic d'internet, ho sé :-P

Comments