Remuntada.cat

Una gran iniciativa aquesta de Remuntada.cat creada per @albertorresca, @leftyheart, @neoandroid i @alexresta amb la que han conseguit una comunitat de "creients" dins les xarxes gràcies al portal Remuntada.cat i la seva respectiva pàgina de Facebook.

Al portal es van publicant els tweets que s'envien mitjançant els hashtags #frac1, #remuntada, #nitmagica i #passarem.

La intenció és recollir totes les mostres de suport que es transmeten a través de tweets per fer-les arribar als jugadors el dia del partit.

Al grup del Facebook ja han assolit més de 17.000 seguidors en tan sols un dies. La participació dins del grup és molt activa i molts d'aquests "creients" hi col·laboren amb fotografies i vídeos.

Des de la pròpia pàgina es pot descarregar el poster oficial de la remuntada perquè tothom pugui penjar-se'l al cotxe, al balcó, a la feina, etc... i compartir-ho amb tothom publicant la foto a la Pàgina.

Felicitats per deixar-nos compartir la nostra emoció a través del vostre portal.

"Passarem, i tant que passarem!!!"

Comments

Rino Cerontillo said…
si si pasaremos... dos horas antes cantando sacando fotos bebiendo algo con alcohol... poniendo banderas... alentando a nuestro querido equipo que nos da tantas glorias ultimamente, que no nos rompa el corazon este miercoles, no, todavia no... queremos mas...