Eleccions Barça 2.0

Aquest any hi han eleccions a la Presidència del Fútbol Club Barcelona. Fins ara no s'ha fet pública una data, pero el que ja sabem són 3 dels seus pre-candidats, Alfons Godall, Sandro Rosell i Jaume Ferrer.

De moment, els 3 estàn apostant per comunicar-se també a través de la xarxa, i no nomès creant un web que serveixi de plataforma, sino també fent ús de les xarxes socials, com son Facebook, i el microbloc Twitter.

Al Facebook podem trobar desde grups de suport fins a l'oficial, on és el pre-candidat qui directament és comunica amb els seus seguidors. Alguns són: 

Sembla ser que Alfons Godall encara no ha descobert el Twitter, mentres que el Sandro Rosell i el Jaume Ferrer estàn ben bé començant a utilitzar aquesta eina de comunicació, doncs l'activitat d'ambdós acaba tot just d'encetar-se. 
Això és el que diu el darrer tweet d'en Sandro de fa tan sols 3 hores: "Familiaritzant-me amb el Twitter... una abraçada desde casa".

Queden mesos de debats, de tertùlies, d'intentar acaparar portades, etc... pero per primer cop, els socis del Barça tindrem l'oportunitat de seguir la cursa a la Presidència de primera mà, a través del nostre portàtil.

Visca el Barça!

--------------------------------------------

Actualitzo el post, Jaume Guixà, el 4t pre-candidat que ha anunciat la seva voluntat per ser President del Barça, acaba de fer-se seguidor meu al Twitter. Sembla ser que en Jaume si que sap fer ús d'aquest servei. Felicitats!

Comments