"Don't tell me what I can't do"

El dia 6 de Febrer, ben bé d'aquí a 2 mesos, el Canal Cuatro estrenarà la 6a temporada de LOST, exactament el mateix dia que ho farà el canal americà ABC. Aquesta serà la 1a vegada en la història que una TV estatal emetrà una sèrie alhora que als USA.

I per què? Doncs perque el fenòmen de LOST a internet ha sigut uns dels més actius dels darrers anys. Les descàrregues post-capítol han superat qualsevol previsió, i si s'ha mantingut durant 5 anys en antena a l'ABC, no ha sigut pels seus discrets índex d'audiències, sino per la quantitat de fans que seguien la sèrie i que després han comprat els dvd's. Entre ells, un servidor.

S'esperen uns grans índexs d'audiència pels capítols de la 6a temporada a Cuatro, els quals s'emetran en Prime Time. El canal del Grup Prisa no vol deixar perdre aquesta gran oportunitat i ja va fent boca amb aquesta gran promoció:


Comments

Marc Ambit said…
Per cert, m'explicava l'altre dia la meva parella que un dels guionistes o productors de la sèrie va veure la promo de Cuatro i va quedar flipant.
Oriol Llevat said…
És que és molt guapa! Jo cada cop que la veig s'em posa la "gallina de piel"
Martí said…
vol dir això que en realitat els capitols es veuran abans a espanya que a USA? per la diferència horaria??
Oriol Llevat said…
doncs és una bona pregunta... o els fan unes hores abans que a USA, que ho dubto, o el fan al dia següent, perdent així l'audiència de molts frikis que ja se l'hauran baixat durant el dia... com jo! :-P

"nothing is what it seems..."