En qui podem confiar al Twitter?

Avui en dia, molts "celebrities" estan utilitzant el Twitter. Uns ho fan personalment actualitzant diariament els seus twitts des del seu iPhone o Blackberry. Un dels casos més coneguts és el del Ashton Kutcher, amb més de 2 milions de followers, que fins i tot va publicar una foto de la seva esposa Demi Moore planxant en calces.

D'altres no tenen un contacte tant directe i és el seu agent o representant qui actualitza el seu twiit. Lance Amstrong ha publicat aquest twitt avui tot just a l'acabar l'etapa del Tour: "St15 done. Ouch! Verbier was a hard as I thought. Alberto, super and had a great punch/power. A heartfelt congrats to him. Rest day 2morrow! Realment ha sigut ell?

El cas més preocupant ha sigut el de Zlatan Ibrahimovic, doncs algú ha suplantat la seva identitat al twitter i ha publicat un twiit anunciant el seu traspàs al Barça tot i que encara no hi ha res oficial. El propi Zlatan ha tingut que negar públicament que ell controlés aquest compte.

És per això que s'ha creat els "verified accounts", que no són més que una forma de garantir la privacitat i confirmar la vericitat del compte. Més info aqui.

Comments