La nova samarreta del Barça

Per què va decidir el Barça estrenar la nova samarreta de la propera temporada als darrers partits d'aquesta?

A principis de Maig el Barça estava classificat per la Final de la Copa del Rei i de la Champions. Aquest estat eufòric es reflectia amb un augment de la venda de samarretes, però alhora es trobava amb un handicap, era finals de temporada i molta gent no volia comprar-se una samarreta que en poques setmanes seria "antiga" al estrenar-se la nova de la temporada següent. Així doncs, anticipant la presentació de la nova samarreta, el Barça s'assegurava que tothom que desitjava tenir una samarreta del Barça per veure les Finals, pogués escollir entre la ja mítica samarreta del "triplet" o la nova de la temporada vinent, la qual resultava molt més atractiva per aquelles dates.

I és més, molta gent que ja disposava de la samarreta actual, i acompanyats de l'estat d'eufòria posterior a les celebracions, van voler disposar de la nova samarreta... com un servidor!

Comments

Raphaël said…
Gràcies Oriol per aquestes aclariments.
Em sembla fantàstic que el barça Venda moltes samarretes després d'aquesta temporada històrica però que dir de la política de comunicació del club. ¿Com pot ser que es parli més de les samarretes blanques quan encara no ha començat la proxima temporada? M'agradaria tenir la opinio d'un aficionat com tu.
Oriol Llevat said…
Bueno, es exactamente la misma estrategia que hizo Laporta hace 2 años con el fichaje de Henry. Para acallar la opinión pública centrada en ese momento en los triunfos blancos, se ficha a una estrella mundial, y asi todos los focos se vuelven centran en Barcelona.